Iohannis: Legea administraţiei mă favorizează pentru că sunt primar sas. Sper să înţeleagă sibienii că e o mişcare pe care am gândit-o pentru Sibiu şi nu împotrivă

Postat la 21 februarie 2013 13 afişări

Edilul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că legea administraţiei publice îl favorizează pentru că este "primar sas", el nefăcând parte dintr-un partid politic, ci dintr-o asociere etnică.

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă legea administraţiei publice îl favorizează.

"Legea administraţiei mă favorizează pentru că sunt primar sas", a declarat Iohannis, precizând că i se pare corect acest lucru, el nefăcând parte dintr-o formaţiune politică, ci dintr-o asocieră etnică.

Iohannis a menţionat că va renunţa la funcţia de preşedinte al FDGR după obţinerea unui loc în conducerea PNL.

"În 5 martie vom avea Consiliul Naţional şi Congres al FDGR şi vom lua hotărârea privind conducerea forumului. Cu siguranţă se va găsi o soluţie foarte bună pentru Forum. Ideea generală nu este să abandonez Forumul, ci să renunţ la funcţia de preşedinte. Mai degrabă renunţ din motive etice, nu din motive de statut, dar nu vreau să mă îndepărtez de FDGR, ci să rămân în FDGR", a declarat Iohannis.

El a mai fost întrebat dacă este de părere că FDGR pierde prin plecarea sa de la şefia formaţiunii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sibiu,
Iohannis,
administraţie
/actualitate/iohannis-legea-administratiei-ma-favorizeaza-pentru-ca-sunt-primar-sas-sper-sa-inteleaga-sibienii-ca-e-o-miscare-pe-care-am-gandit-o-pentru-sibiu-si-nu-impotriva-10580884
10580884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.