Iohannis: Întreaga societate a fost aruncată în haos de pandemie, evident şi şcolile

Autor: Cosmin Pirv Postat la 19 octombrie 2020 42 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, că întreaga societate a „fost aruncată în haos” de epidemia de Covid, şi evident şi şcolile. Şeful statului a spus că în majoritatea şcolilor lucrurile sunt bine planificate, dar că există şi excepţii.

Iohannis: Întreaga societate a fost aruncată în haos de pandemie, evident şi şcolile

Întrebat în conferinţa de presă de luni seara dacă nu s-a săturat de haosul din Educaţie, şeful statului a spus că nu trebuie exagerat cu aceste evaluări.

„Întreaga societate a fost aruncată în haos de această pandemie, evident şi şcolile. Este o situaţie nemaiîntâlnită şi este foarte clar că s-au luat măsuri bune, dar s-au făcut şi erori. Şi autorităţile, şi eu învăţăm din mers, să nu exagerpm că totul este haotic, în majortatea şcolilor lucurrile sunt bine planificate, dar există excepţii şi ele trebuie corectate”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, preşedintele a amintit de guvernarea PSD atunci când a fost întrebat despre lipsurile din şcoli.

„Guvernul lucrează la aceste chestiuni şi în fiecare zi apare câte un progres. Pandemia ne-a luat total pe nepregătite. Ţin să vă amintesc că atunci când a apărut la noi pandemia, rezervele României au fost zero în acest domeniu. Aşa le-a lăsat Guvernul PSD. De atunci noi gestionăm pandemia, în paralel gestionăm toate domeniile unde ar fi trebuit să existe o rezervă, iar în domeniul învăţământului s-a început destul de devreme cu procesul de achiziţii, din varii motive nu au fost duse la bun sfârşit”, a mai spus Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haos,
şcoli,
epidemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.