Iohannis: Fac un apel la decenţă politică

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 septembrie 2020 59 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis acuză PSD că este „campionul populismului fără acoperire” pentru că propune iniţiative „complet demagogice cu măriri de venituri inaplicabile” pentru diverse categorii sociale: „Fac un apel la decenţă politică”.

Iohannis: Fac un apel la decenţă politică

„Aceste alegeri au fost deja amânate din cauza epidemiei. Acum au fost luate măsuri care permit desfăşurarea alegerilor, astfel încât cetăţenii care vin la vot să fie protejaţi. Nu ştim cât va mai dura pandemia. Tocmai de aceea, alegerile locale nu mai pot fi amânate pe termen nedefinit. Provizoratul şi lipsa de legitimitate a aleşilor care şi-au terminat mandatul dăunează atât comunităţilor locale, cât şi democraţiei noastre în ansamblu”, declară Klaus Iohannis.

El a spus că partidele şi candidaţii îşi pot prezenta programele, chiar dacă este o campanie atipică.

De asemenea, Iohannis i-a criticat pe social-democraţi.

„Din păcate nici din această campanie electorale nu lipsesc iniţiativele complet demagogice cu măririri de venituri inaplicabile pentru diverse categorii sociale. E o întrecere în Parlament în votarea unor astfel de proiecte, campionul populismului fără acoperire fiind, ca de obicei, PSD. Fac un apel la decenţă politică. Crearea de false aşteptări imposibil de susţinut economic sau contestarea unor măsuri sanitare sunt practici electorale toxice, care fac rău oamenilor”, conchide şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
psd,
campanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.