Iohannis exclude varianta de a fi premier daca Basescu este reales presedinte

Postat la 07 decembrie 2009 10 afişări

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, luni dimineata, ca daca rezultatele votului de duminica raman cele anuntate de BEC la ora 08.00, care il indica pe Traian Basescu castigator al alegerilor, el va ramane edil al orasului Sibiu si a exclus posibilitatea de a fi premier, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis a sosit, luni dimineata, in jurul orei 08.00, la sediul Primariei Sibiu si a declarat ca nu se va mai deplasa la Bucuresti, asa cum anuntase duminica seara, dupa prezentarea exit-poll-urilor.

Intrebat ce parere are despre rezultatele acestor sondaje, Iohannis a spus ca acestea se incadreaza in marja de eroare acceptata, dar ca "nu numai clasa politica trebuie reformata si specializata, ci si institutele de sondare a opiniei", astfel incat sa nu se mai produca astfel de situatii.

"Rezultatele au fost in marja de eroare. Poporul a votat si poporul are dreptate. Viitorul pentru mine va fi clar si vor fi pasii obisnuiti, cei ai unui primar. Pentru ceilalti, nu stiu", a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit Mediafax, acesta a mai spus ca exclude "orice posibilitate de a mai fi premier" si a anuntat ca nu va accepta o eventuala propunere de a prelua Guvernul din partea lui Traian Basescu, dar nici un post de ministru.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
presedinte,
Iohannis
/actualitate/iohannis-exclude-varianta-de-a-fi-premier-daca-basescu-este-reales-presedinte-5159346
5159346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.