Iohannis, despre situaţia de la Sibiu: Lucrurile s-au mişcat prea încet

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 noiembrie 2020 87 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis spune că situaţia de la Sibiu a fost posibilă din cauza faptului că „lucrurile s-au mişcat prea încet şi din păcate a fost nevoie de un impuls venit de la centru pentru a accelera un pic decizia de carantinare, situaţie care este extrem de neplăcută pentru orice sibian”.

Iohannis, despre situaţia de la Sibiu: Lucrurile s-au mişcat prea încet

„Cred că acolo lucrurile s-au mişcat prea încet şi din păcate a fost nevoie de un impuls venit de la centru pentru a accelera un pic decizia de carantinare, situaţie care este extrem de neplăcută pentru orice sibian. Eu sper şi cum îi cunosc pe sibieni, cred că vor respecta aceste norme, în aşa fel încât Sibiul să nu mai fie în topul infectărilor din România şi după perioada de carantină să revină într-o situaţie fără a performa cu recorduri negative. Din câte am vazut şi în media, persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din funcţie, fie au renunţat la funcţie şi cu siguranţă se vor găsi alţii care lucrează mai concret, mai aplicat şi mai eficient”, spune Klaus Iohannis.

El a fost întrebat de ce în cazul tragediei de la Piatra Neamţ a acuzat autorităţile locale PSD, la Sibiu nu face acelaşi lucru, însă a refuzat să răspundă, motivând că acceptă o întrebare din partea fiecărui jurnalist.

Sibiul a avut, luni, în prima zi de carantină, incidenţa de infectare de peste 13 la mia de locuitori, în municipiu, conform situaţiei cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
sibiu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.