Iohannis despre moţiunea de cenzură: PSD doreşte pur şi simplu să arunce ţara în aer

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 august 2020 121 afişări

PSD doreşte pur şi simplu să arunce ţara în aer, prin moţiunea de cenzură, spune preşedintele Klaus Iohannis: „Sper să fie suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune de cenzură”.

Iohannis despre moţiunea de cenzură: PSD doreşte pur şi simplu să arunce ţara în aer

Referitor la moţiunea de cenzură, Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că PSD îşi imaginează sau îşi doreşte să preia guvernarea.

„Eu cred că PSD doreşte pur şi simplu să arunce ţara în aer şi asta mi se pare un lucru grav. Sper să fie suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune de cenzură. Este una total neavenită, izvorâtă din cinismul PSD-ist şi cred că românii îşi dau seama avem de-a face cu o moţiune populisto-electoralistă, total neavenită”, a afirmat Iohannis.

În plus, moţiunea vine într-un moment în care „aveam nevoie de orice, numai de instabilitate politică nu”.

Moţiunea de cenzură se va vota luni – 31 august, a anunţat miercuri preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
moţiune,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.