Iohannis despre criza politică: Au fost afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 21 aprilie 2021 30 afişări

Au fost afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi, spune preşedintele Klaus Iohannis despre criza politică din zilele trecute. În ce priveşte protocolul semnat în coaliţie, Iohannis afirmă că „nu taie din atribuţiile nimănui”.

Iohannis despre criza politică: Au fost afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi

Întrebat, miercuri, despre protocolul semnat în coaliţie, Iohannis a răspuns că partidele au negociat formă de înţelegere politică care „nu taie din atribuţiile nimănui”.

„S-au înţeles partenerii de coaliţie să existe o formă aprofundată de consultare, este bine. În orice condiţii este bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite şi bine puse în practică. Eu sunt convins că de acum condiţia va funcţiona mai bine”, spune Iohannis.

În ce priveşte criza politică de după schimbarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii, preşedintele afirmă că „au fost oarece afirmaţii mai puţin fericite din diferite părţi”.

Iohannis a participat la inaugurarea primului centru mobil de vaccinare din judeţul Ilfov, în comuna Afumaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
guvern,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.