Iohannis: Ieri a câştigat România europeană, în care hoţii şi infractorii stau la puşcărie nu în frunte astatului

Postat la 27 mai 2019 40 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut luni, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Iohannis: Ieri a câştigat România europeană, în care hoţii şi infractorii stau la puşcărie nu în frunte astatului

Iohannis: Ieri a câştigat România europeană, în care hoţii stau la puşcărie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după votul la europarlamentare şi referendum, că românii au dat un vot pro-european, într-o ţară în care " hoţii şi infractorii stau la puşcărie", criticând din nou modul în care a fost organizat votul în Diaspora.

"Peste 6 milioane de români au spus da la referendumul pe care l-am convocat pentru viitorul României şi au dat astfel o lecţie dură populismului, demagogiei şi discursului anti-european şi antijustiţie promovat în campanie şi nu numai de PSD. Ieri a câştigat România europeană, în care hoţii şi infractorii stau la puşcărie nu în frunte astatului. Mobilizarea românilor din ţară şi străinătate a fost impresionantă. Votul de azi ne arată că democraţia s-a maturizat, că înţeleg ce armă puternic este votul", a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a lăudat şi faptul că printre cei care au votat la referendum sunt şi dintre alegătorii PSD.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.