Iohannis critică bugetul: Arată dispreţul coaliţiei faţă de aşteptările românilor

Postat la 15 februarie 2019 29 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, referitor la bugetul adoptată de Parlament, că proiectul arată dispreţul total al coaliţiei faţă de aşteptările românilor, criticând creşterea excesivă a fondurilor alocare partidelor.

Iohannis critică bugetul: Arată dispreţul coaliţiei faţă de aşteptările românilor

Iohannis „consideră că bugetul propus de PSD-ALDE, şi adoptat astăzi de Parlament, arată dispreţul total al coaliţiei majoritare faţă de aşteptările românilor, care vor o guvernare responsabilă şi credibilă, preocupată de nevoile reale ale oamenilor. La nivelul Executivului, însă, lucrurile sunt complet diferite faţă de ceea ce îşi doresc cetăţenii, iar acest buget reprezintă cel mai elocvent exemplu al unei guvernări care amanetează viitorul românilor”, anunţă Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Şeful statului a reaminti că PSD-ALDE au întârziat nepermis de mult cu adoptarea bugetului pentru anul curent, fiind o întârziere fără precedent.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
romani,
asteptari,
coalitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.