Ioan Rus şi Victor Paul Dobre au demisionat. Rus: Au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu

Postat la 06 august 2012 15 afişări

Ioan Rus a anunţat, luni, că şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru că este un politician onest, corect, iar în ultimele zile asupra lui au fost făcute presiuni începând de la Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ioan Rus a anunţat, luni, că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia din funcţie.

"Asupra mea şi a Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au exercitat nenumărate presiuni, nenumărate aprecieri, nenumătate discuţii de către politicieni români, începând cu Traian Băsescu şi continuând cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astăzi mi-am dat demisia de onoare", a spus Ioan Rus. El a adăugat că, în opinia lui, referendumul a fost organizat suficient de bine, chiar bine" şi că el este un politician "onest, corect".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioan rus,
dobre,
demisii,
presiuni,
basescu
/actualitate/ioan-rus-si-victor-paul-dobre-au-demisionat-rus-au-fost-facute-presiuni-incepand-de-la-traian-basescu-si-continuand-cu-crin-antonescu-9924388
9924388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.