Investitorii europeni nu se mai înghesuie să cumpere fondurile Franklin Templeton

Postat la 07 ianuarie 2013 9 afişări

Compania americană Franklin Templeton, care administrează Fondul Proprietatea, a ieşit din clasamentul celor mai bine vânduţi manageri de fonduri în Europa, potrivit unui raport realizat de Lipper şi publicat de Financial Times.

În 2011, Franklin Templeton a ocupat primul loc în clasamentul celor mai bine vânduţi manageri de fonduri în Europa, însă în 2012 a cedat primul loc companiei PIMCO, managerul celui mai mare fond de obligaţiuni din lume, şi nu se regăseşte nici măcar între primii 30 de administratori. PIMCO a înregistrat vânzări nete de 28,2 miliarde de euro în intervalul cuprins între lunile ianuarie şi octombrie 2012, devenind astfel al treilea cel mai mare manager internaţional din Europa cu active de 100,7 miliarde de euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitorii-europeni-nu-se-mai-inghesuie-sa-cumpere-fondurile-franklin-templeton-10434390
10434390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.