Investitorii Apple devin nervosi pe companie ca nu a scos nici un produs nou, iar Google castiga teren

Postat la 18 iulie 2011 11 afişări

Apple, cea mai mare companie de tehnologie din lume, spera sa diminueze ingrijorarile analistilor de pe Wall Street cu privire la planurile sale de dezvoltare printr-o crestere semnificativa in profit care ar putea fi de pana la 5,7 miliarde de dolari, scrie cotidianul britanic The Telegraph.

Anuntul vine dupa ce actiunile companiei au traversat cel mai greu semestru din 2008 si pana acum. Acest lucru a pus semne de intrebare in randul investitorilor cu privire la faptul daca amanarea lansarii urmatoarei generatii de iPhone in luna septembrie a fost un plan bun sau nu. Amanarea unui nou smartphone de catre companie a permis motorului de cautare Google sa aiba un avantaj pe piata smartphone-urilor.

Analistii spun ca aceste preocupari au subliniat si mai mult temerile daca Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, se va intoarce din concediul medical pe care l-a inceput in luna ianuarie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
investitori,
Google
/actualitate/investitorii-apple-devin-nervosi-pe-companie-ca-nu-a-scos-nici-un-produs-nou-iar-google-castiga-teren-8503822
8503822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.