Investiţiile imobiliare au scăzut în România, în primul semestru, la minumul ultimilor şapte ani

Postat la 11 iulie 2012 16 afişări

Investiţiile realizate în domeniul imobiliar au scăzut în România, în primul semestru, la cel mai scăzut nivel din prima parte a anului 2005 până în prezent, fiind încheiate doar două tranzacţii, care însumează 55 de milioane de euro, potrivit unui raport al companiei de consultanţă CBRE.

Cele două tranzacţii au vizat fabrica Nokia din Cluj, cumpărată de producătorul de electrocasnice De'Longhi, şi complexul City Business Centre din Timişoara, achiziţionat de fondul de investiţii sud-african NEPI. România rămâne o piaţă atractivă, dar lipsa finanţării şi problemele din zona euro au determinat creşterea riscului investiţional. În Europa Centrală şi de Est volumul investiţional cel mai ridicat a fost înregistrat în Rusia şi Polonia, conform raportului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
investitii,
cbre,
raport
/actualitate/investitiile-imobiliare-au-scazut-in-romania-in-primul-semestru-la-minumul-ultimilor-sapte-ani-9842901
9842901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.