INUNDAŢIILE DIN EUROPA: Mii de persoane s-au refugiat din calea apelor în Europa Centrală

Postat la 07 iunie 2013 52 afişări

Mii de persoane şi-au părăsit locuinţele de teama inundaţiilor în estul Germaniei, unde Angela Merkel a efectuat o nouă vizită joi, în timp ce mai multe ţări din Europa Centrală se aflau în continuare în alertă.

INUNDAŢIILE DIN EUROPA: Mii de persoane s-au refugiat din calea apelor în Europa Centrală

 Inundaţii record s-au soldat cu cel puţin 12 morţi în ultimele cinci zile, dintre care opt în Cehia. Situaţia era deosebit de tensionată în Bavaria şi pe teritoriul fostei Republici Democratice Germane (RDG), unde mai multe oraşe erau deja sub ape sau în pericol de a fi inundate.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani care ajuta la construirea unui dig a fost joi victima unui stop cardiac, la Barby, un mic oraş aflat la aproximativ 150 de kilometri vest de Berlin. Însă autorităţile germane nu au comunicat un bilanţ al victimelor şi nu au stabilit oficial o legătură cu dezastrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inundatiile-din-europa-mii-de-persoane-s-au-refugiat-din-calea-apelor-in-europa-centrala-10938441
10938441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.