Întrebări de milioane de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 01 iulie 2013 65 afişări

Quora este un site cu întrebări şi răspunsuri pentru conceperea căruia s-au investit circa 61 de milioane de dolari, potrvit publicaţiei Inc.com.

Întrebări de milioane  de dolari

Scopul acestuia este de a răspunde  la dileme precum “Ce ar trebui să ştie toată lumea despre închisoare?”)(“Este un loc foarte aglomerat, în care te simţi totuşi singur“ a răspuns un prizonier de la închisoarea San Quentin din California, Sua) , potrivit publicaţiei citate.

Iată câteva dintre cele mai  populare întrebări publicate pe site:

1. Care sunt cele mai memorabile fotografii făcute vreodată?

Fotografia  Pământului făcută de pe Apollo 8. 

2. Care sunt cele mai interesante exemple de fotografii istorice cu personaje interesante în locuri neaşteptate?

O poză cu Ronald Reagan în Rusia. Alături de el se află un turist despre care fotograful afirmă că ar fi Vladimir Putin.

3. Care sunt cele mai suprarealiste locuri pe care cineva le poate vizita?

1. Plaja ascunsă de pe insulele Marieta din apropiere de Puerto Vallarta din Mexic; 2. Skaftafell, Islanda; 3. Valul din Arizona; 4. Lacul Moraine din Canada; 5. Arcul Berry Head din Canada; 6. Uluru, Australia.

4.Ţinând cont de tehnologia disponibilă astăzi şi cu un antrenament adecvat, ar fi posibil ca cineva să se transforme în Batman?

Nu. Geniul lui Batman constă tocmai în faptul că pretinde a fi realist. Ne convinge că dacă avem suficienţi bani şi mult antrenament am putea deveni Batman, lucru imposibil.

5. Cum este să fii cea mai deşteaptă persoană dintr-o încăpere?

Nu este deloc plăcut. Înseamnă că te afli în camera nepotrivită.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intrebari-de-milioane-de-dolari-11059893
11059893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.