Internetul a fost invadat de poze false cu uraganul Sandy. Cum a ajuns Statuia Libertăţii sub ape sau un rechin în New York

Postat la 30 octombrie 2012 64 afişări

Reţele de socializare Twitter sau Facebook au fost pline, luni, de poze false legate de uraganul Sandy. Cele mai faimoase şapte poze false despre fenomenul din SUA au fost adunate de jurnaliştii americani într-un material.

Imaginea cu Statuia Libertăţii sub ape este de fapt din filmul "The Day After Tomorrow", conform Mashable. O altă poză care a impresionat publicul american a fost cea de la Monumentul Soldatului Necunoscut. Armata americană a venit imediat cu explicaţia, menţionând că poza respectivă a fost făcută în septembrie. Pentru a clarifica lucrurile, americanii au şi prezentat o imagine de la începutul uraganului Sandy.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
internet,
fotografii,
sandz,
trucaje
/actualitate/internetul-a-fost-invadat-de-poze-false-cu-uraganul-sandy-cum-a-ajuns-statuia-libertatii-sub-ape-sau-un-rechin-in-new-york-10265658
10265658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.