Întâlnire a preşedintelui Băsescu cu Van Rompuy şi Barroso. Cei trei vor discuta despre bugetul UE 2014-2020

Postat la 22 noiembrie 2012 50 afişări

Preşedintele Traian Băsescu are programată joi la Bruxelles, de la ora 12.00 a României, o întrevedere cu preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, şi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pe tema propunerii de buget al UE pentru 2014-2020.

Întrevederea are loc înaintea reuniunii Consiliului European care va începe joi seară, de la ora 20.00 a României. Cei doi lideri europeni au joi întâlniri cu toţi şefii de state şi de guverne din ţările membre, în vederea pregătirii unui compromis cu privire la propunerea de buget UE. Potrivit unor surse europene citate de MEDIAFAX, întrevederea celor doi oficiali UE cu preşedintele Traian Băsescu este a doua în ordinea întâlnirilor pe care le vor avea cu liderii ţărilor membre UE, anterior fiind programată numai întâlnirea cu premierul britanic David Cameron. Este de aşteptat ca în cadrul întrevederii preşedintele Băsescu să prezinte poziţia României privind bugetul UE.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ue,
buget,
basescu,
rompuy,
barroso
/actualitate/intalnire-a-presedintelui-basescu-cu-van-rompuy-si-barroso-cei-trei-vor-discuta-despre-bugetul-ue-2014-2020-10343269
10343269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.