Inspectorii străini sosiţi la Atena au respins o parte din măsurile de austeritate propuse de Grecia

Postat la 10 septembrie 2012 14 afişări

Inspectorii Comisiei Europene (CE), Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi Băncii Centrale Europene (BCE) aflaţi la Atena au respins o parte din măsurile suplimentare de austeritate propuse de guvernul elen pentru a satisface condiţiile impuse de creditorii externi.

Oficialii străini au considerat inadecvate unele măsuri de reducere a cheltuielilor şi creştere a veniturilor în valoare totală de 2 miliarde euro, din pachetul total de 13,5 miliarde euro necesar pentru ca Grecia să obţină următoarea tranşă din finanţarea internaţională, au declarat mai mulţi oficiali eleni, potrivit WSJ.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inspectorii,
Atena,
austeritate
/actualitate/inspectorii-straini-sositi-la-atena-au-respins-o-parte-din-masurile-de-austeritate-propuse-de-grecia-10046483
10046483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.