Însărcinatul cu afaceri al SUA a venit la Ponta, pentru "consultări" cu noul Guvern

Postat la 08 ianuarie 2013 12 afişări

Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a venit la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, reprezentanţi ai ambasadei americane declarând pentru MEDIAFAX că întâlnirea face parte "dintr-o rundă de consultări" cu noul Guvern.

În luna decembrie, după ce ambasadorul american Mark Gitenstein şi-a încheiat mandatul în România, Duane Butcher, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupă această funcţie până la sosirea noului ambasador al SUA în România.

"Este o întâlnire de rutină pentru a discuta subiecte bilaterale de interes comun şi face parte dintr-o rundă de consultări cu noul Guvern", au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţi ai ambasadei americane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Însărcinat,
SUA,
Ponta
/actualitate/insarcinatul-cu-afaceri-al-sua-a-venit-la-ponta-pentru-consultari-cu-noul-guvern-10439559
10439559
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.