INS: Investiţiile nete, în scădere cu 0,2%, în primul semestru al anului

Postat la 08 septembrie 2017 34 afişări

În trimestrul II 2017, comparativ cu trimestrul II 2016, investiţiile nete realizate în economia naţională au crescut cu 1,9%, creştere înregistrată la utilaje (inclusiv mijloace de transport) cu 6,9%, conform datelor INS.

INS: Investiţiile nete, în scădere cu 0,2%, în primul semestru al anului

În al doilea trimestru al anului, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, investiţiile nete în alte cheltuieli şi în lucrări de construcţii noi, au scăzut cu 2,7%, respectiv cu 1,7%.

În semestrul I 2017, faţă de semestrul I 2016, investiţiile nete realizate în economia naţională au scăzut cu 0,2%, scădere înregistrată la următoarele elemente de structură: alte cheltuieli cu 10,1% şi la utilaje (inclusiv mijloace de transport) cu 0,6%. Investiţiile în lucrări de construcţii noi au crescut cu 2,2%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.