Înghesuială pentru schimbarea permiselor de conducere: Peste 500 de oameni, la coadă la Piteşti

Postat la 08 ianuarie 2013 25 afişări

Peste 500 de persoane s-au înghesuit, marţi, la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei Argeş pentru a-şi preschimba permisele de conducere, la coadă aflându-se şi persoane care aveau permise eliberate în perioada 2010-2012.

Mulţi dintre oameni s-au aşezat la coadă de la ora 6.00, când temperatura era de minus 10 grade Celsius, iar după ore de aşteptare unii dintre ei au început să se certe cu celelalte persoane aflate la rând, jandarmii intervenind pentru ca situaţia să nu degenereze.

"Uitaţi-vă câţi nervi sunt şi ce harababură este aici! Mie mi-a expirat de o săptămână carnetul de conducere, de aceea stau. Este a treia zi când vin, s-au făcut şi liste de aşteptare, dar ar fi trebuit să ne bage pe noi în faţă, pe cei cărora le-au expirat permisele şi apoi pe cei cărora le vor expira documentele peste doi, trei sau cinci ani!", a declarat o femeie revoltată, care avea în mână o listă de aşteptare pe care erau scrise numele persoanelor de la coadă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
permise,
coadă,
Piteşti
/actualitate/inghesuiala-pentru-schimbarea-permiselor-de-conducere-peste-500-de-oameni-la-coada-la-pitesti-10439345
10439345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.