ING sparge gheata la Cluj: investitii de 250 de milioane de euro si peste 1.000 de angajari in urmatorii ani

Postat la 09 septembrie 2010 28 afişări

Grupul olandez ING are planuri mari de dezvoltare in Cluj, odata cu deschiderea centrului regional de servicii pentru clienti.

"Avem un buget de circa 250 de milioane de euro, bani care vor fi investiti in acest centru pentru achizitionarea de echipamente IT si comunicatii, aplicatii software, pregatirea salariatilor si standardizarea proceselor si metodelor de lucru care vor fi derulate prin intermediul acestui centru", a spus Tom Mclnerney, directorul de operatiuni al diviziei Asigurari a ING Group.

Centrul regional din Cluj-Napoca va derula o parte din functiunile departamentelor IT, financiar si de operatiuni ale ING Romania si pentru alte sase tari din Europa Centrala si de Est. In momentul de fata, aici lucreaza 122 de persoane, insa reprezentantii ING estimeaza ca numarul lor va creste pana la 300 pana la sfarsitul anului, urmand ca pana in 2013 sa se ajunga la 1.000 de oameni.

Cei mai multi dintre angajati sunt romani, insa in acest centru lucreaza si salariati din alte tari, cum ar fi Cehia. Unul dintre motivele pentru care a fost ales acest oras tine de numarul ridicat de locuitori, dar si de concentrarea de studenti, ce fac parte din bazinul de candidati din care ING a facut recrutari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
ING,
Cluj,
servicii,
clienti
/actualitate/ing-sparge-gheata-la-cluj-investitii-de-250-de-milioane-de-euro-si-peste-1-000-de-angajari-in-urmatorii-ani-7167643
7167643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.