ING Asigurări de Viaţă aduce în România programe de investiţii cu expunere globală

Autor: Ana Raduta Postat la 18 octombrie 2011 25 afişări

ING Asigurări de Viata aduce pe piaţa din România trei programe de investiţii cu expunere globală. Astfel, clienţii care deţin asigurări unit-linked vor avea posibilitatea de a investi în acţiuni emise de companii de renume la nivel mondial, în industria imobiliară sau în piaţa de mărfuri.

Opţiunea de diversificare globală a plasamentelor vine să completeze accesul la piaţa locală şi regională disponibil prin intermediul programelor de investiţii existente deja în portofoliul ING Asigurări de Viaţă. "Dorim sa oferim publicului posibilitatea de a explora noi oportunitati de investitii pe piete internationale si in industrii greu accesibile individual fara sume importante de bani", spune Cornelia Aurelia Coman, director general ING Asigurări de Viaţă.

Global Opportunities este un fond de acţiuni globale care urmăreşte să exploateze oportunităţile de creştere din economia reală, investind în actiuni ale unor companii active în domenii cu potenţial de dezvoltare pe termen mediu-lung, cum sunt energiile alternative, inovaţia tehnică şi industrială, revoluţia digitală.

Global Real Estate investeşte în acţiuni ale companiilor active în sectorul imobiliar, oferind o lichiditate mai mare faţă de investiţiile directe în acest sector. Programul are expunere pe diverse active imobiliare cum sunt spaţiile de birouri, spaţiile industriale, cele comerciale sau rezidenţiale etc.

Commodity Enhanced investeşte în instrumente financiare care au la bază principalele categorii de mărfuri tranzacţionate - energie, bunuri agricole şi animale, metale preţioase şi metale industriale.

Noile programe pot fi incluse în portofoliul de investiţii atât de către clienţii care deţin deja o asigurare unit-linked la ING, cât şi de către clienţii noi. La ING Asigurări de Viaţă, categoria asigurărilor unit-linked reprezenta la sfârşitul lunii iunie 55% din portofoliul total de contracte în vigoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ING Asigurări de Viaţă,
investiţii
/actualitate/ing-asigurari-de-viata-aduce-in-romania-programe-de-investitii-cu-expunere-globala-8878532
8878532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.