Informaţii despre firme prin SMS: Serviciul a devenit operaţional de marţi

Postat la 30 aprilie 2013 27 afişări

Persoanele sau firmele interesate dacă o companie este inactivă sau de regimul de taxă pe valoare adaugată vor putea obţine aceste informaţii transmiţând un mesaj text prin SMS la numărul 1300, care să conţină codul de identificare fiscală al societăţii respective, a anunţat marţi ANAF.

Informaţii despre firme prin SMS: Serviciul a devenit operaţional de marţi

 Serviciul "Acces date prin SMS" a fost dezvoltat de mai multă vreme de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală cu sprijinul Serviciului de Telecomunicatii Speciale şi a devenit operaţional începând de marţi.

Potrivit ANAF, contribuabilul va primi SMS de raspuns prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă, cu urmatoarele date disponibile: codul de identificare fiscală; denumirea agentului economic; dacă este înregistrat/neînregistrat în scopuri de taxa pe valoare adaugata (exemplu: TVA Da/Nu); starea de inactivitate fiscală a agentului economic (exemplu: Inactiv Fiscal Da/Nu); - aplicarea sistemului de taxa pe valoare adaugată la încasare (exemplu: TVA Încasare Da/Nu); şi un cod de siguranţă stabilit de ANAF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/informatii-despre-firme-prin-sms-serviciul-a-devenit-operational-de-marti-10822983
10822983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.