Influencerii şi companiile din Rusia pierd venituri, în urma interzicerii utilizării Instagram: „Sunt absolut devastată că îmi pierd pagina. Va trebui să găsesc noi surse de venit”

Postat la 15 martie 2022 136 afişări

Influencerii şi companiile din Rusia pierd venituri, în urma interzicerii utilizării Instagram: „Sunt absolut devastată că îmi pierd pagina. Va trebui să găsesc noi surse de venit”

Persoanele populare pe reţelele de socializare din Rusia – aşa-numiţii influenceri – au migrat, în ultimele zile, către reţele precum Telegram şi reţele private virtuale (VPN-uri), după ce autoritatea de reglementare a internetului din Rusia a interzis accesul la Instagram pe teritoriul statului.

Pentru multe întreprinderi mici şi mijlocii din Rusia, Instagram a fost, de asemenea, o platformă de top pentru publicitate, organizarea vânzărilor şi comunicarea cu clienţii, iar măsura de blocare a aplicaţiei este considerată una care ar submina şi mai mult climatul de afaceri din ţară.

Căutările pe internet pentru servicii VPN ( n.red. – virtual private networking, o reţea privată viruală) în Rusia, aproape că s-au dublat în ultima săptămână, comparativ cu săptămâna precedentă, potrivit Top10VPN.

Persoanele populare pe reţelele de socializare din Rusia – aşa-numiţii influenceri – au migrat, în ultimele zile, către reţele precum Telegram şi reţele private virtuale (VPN-uri), după ce autoritatea de reglementare a internetului din Rusia, Roskomnadzor, a anunţat că Instagram va fi interzis de luni, 14 martie.

În timp ce unii dintre influenceri sunt ocupaţi cu crearea de canale pe Telegram, alţii caută modalităţi de a se sustrage interdicţiei social media.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
companii,
interzicere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.