Independenta justitiei e garantata de autoritati, fiecare sa raspunda pentru declaratiile lui

Postat la 15 iulie 2011 6 afişări

Independenta justitiei este garantata de catre autoritatile statului si fiecare trebuie sa raspunda pentru propriile declaratii care sustin contrariul, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, ca reactie la afirmatiile procurorului sef al DNA privind presiunile politicienilor in dosarul Borbely.

"Din punctul meu de vedere, autoritatile statului asigura independenta totala a justitiei pentru a-si face datoria, iar in ultimii doi ani anchetele judiciare s-au derulat independent si acest lucru se va intampla si in continuare. Justitia trebuie sa isi urmeze cursul firesc si politicienii sa se ocupe de ceea ce trebuie, fiind desemnati de catre corpul electoral pentru alte atributii", a spus Boc.

La insistentele jurnalistilor de a comenta acuzatiile procurorului sef al DNA, premierul a declarat ca "cine are lucruri de spus sa le spuna".

Cititi mai multe pe www.mediafax.roac

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
autoritati,
declaratie,
Boc
/actualitate/independenta-justitiei-e-garantata-de-autoritati-fiecare-sa-raspunda-pentru-declaratiile-lui-8498974
8498974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.