Indemnizaţiile şefilor din companiile de stat rămân plafonate. Creşterea salariilor angajaţilor depinde de profit

Postat la 27 decembrie 2012 11 afişări

Indemnizaţiile directorilor din companiile de stat vor fi plafonate şi pentru anul viitor, iar salariile angajaţilor vor creşte cu maximum 3%, dar numai dacă societatea în care lucrează a înregistrat profit în anul precedent, a decis Guvernul în şedinţa de joi.

Executivul a decis totodată ca societăţile de stat să fie obligate şi în acest an să verse la bugetul de stat, dub formă de vărsăminte sau dividende, echivalentul a 85% din profit.

În 2009, Guvernul a hotărât ca indemnizaţiile membrilor Consiliilor de Administraţie din companiile de stat şi regiile autonome să fie reduse drastic, la un nivel de 1% din salariul directorilor acestor societăţi.

În acelaşi timp, salariile directorilor de companii de stat au fost diminuate la nivelul indemnizaţiei unui secretar de stat, de la 20.000-28.000 lei la 4.800 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
salarii,
angajaţi
/actualitate/indemnizatiile-sefilor-din-companiile-de-stat-raman-plafonate-cresterea-salariilor-angajatilor-depinde-de-profit-10413019
10413019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.