Începe migraţia de Crăciun. Sute de mii de oameni au trecut, în 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 22 decembrie 2018 98 afişări

Peste 200.000 de oameni au trecut, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere a frontierei, cei mai mulţi fiind cei care au intrat în ţară, potrivit Poliţiei de Frontieră Română.

Potrivit unui comunicat emis sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Română, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 204.300 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care 122.200 pe sensul de intrare şi 82.100 pe cel de ieşire din ţară, precum şi peste 53.300 mijloace de transport (31.600 la intrarea în ţară şi 21.700 la ieşire din ţară).

Sursa citată a transmis că cei care intră sau ies din ţară pot accesa aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, unde pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRONTIERĂ,
POLIŢIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.