Încep pregătirile pentru Gala Premiilor eCommerce 2011

Postat la 31 octombrie 2011 12 afişări

Cea de-a şasea ediţie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) va avea loc pe 22 noiembrie şi va desemna câştigătorii după aproape opt luni de competiţie şi trei etape de jurizare.

Ediţia curentă a Galei numără peste 60 de magazine online înscrise în competiţie, după un amplu proces de preselecţie prin care, spre exemplu, 18 comercianţi au primit răspuns nefavorabil în ce priveşte participarea. Fiecare magazin acceptat în competitţe a trebuit să treacă prin trei etape de jurizare diferite cu scopul de a observa şi analiza evoluţia lui în timp şi prin 89 de criterii de evaluare care vizează toate aspectele esenţiale ale unui business online, de la criterii tehnice şi până la experienţa de cumpărare a clientului final.

Juriul Galei Premiilor eCommerce 2011 este format din 17 specialişti, printre care şi reprezentanţi ai Google sau Orange România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gala,
Premi,
eCommerce
/actualitate/incep-pregatirile-pentru-gala-premiilor-ecommerce-2011-8920808
8920808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.