Încep campaniile de Black Friday. Raul Filip, director achiziţii, Altex România: „În contextul creşterii preturilor la energie si gaz, încurajăm clientii să-şi aleagă produse cu un consum mult mai eficient"

Autor: Andra Stroe Postat la 26 octombrie 2022 234 afişări

Încep campaniile de Black Friday. Raul Filip, director achiziţii, Altex România: „În contextul creşterii preturilor la energie si gaz, încurajăm clientii să-şi aleagă produse cu un consum mult mai eficient"

Altex, unul dintre principalii jucători din piaţa de retail din România, anunţă când dă startul campaniei de reduceri de Black Friday.

În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, ofertele companiei vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex şi Media Galaxy din toată ţara, cât şi online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicaţia mobilă Altex.

Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

„Black Friday la Altex este o campanie în care clienţii pot face cumpărături smart, la preţuri cu reduceri bune, într-o perioadă de 4 saptămâni. Reducerile sunt aplicate la cele mai mici preţuri din ultimele 30 zile. În contextul creşterii preturilor la energie si gaz, încurajăm clientii să-şi aleagă produse cu un consum mult mai eficient, să-şi înlocuiască produsele vechi. Varietatea de produse aflate în promoţie în această perioadă le asigură cele mai bune soluţii de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii. Cei îndrăgostiţi de tehnologie şi noutăţi vor găsi suficiente oferte în magazinele noastre fizice şi online.”, a declarat Raul Filip, director de achiziţii Altex România.

Cum se împarte perioada de reduceri a companiei:

Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie

Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie - 09  noiembrie

Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie - 16 noiembrie

Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie - 23 noiembrie

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
campanie,
preturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.