Incendiu la Prefectura din Bistriţa-Năsăud. Au ars dezinfectanţii pentru 10 comune

Autor: Laura Buciu Postat la 26 septembrie 2020 57 afişări

Incendiu la Prefectura din Bistriţa-Năsăud. Au ars dezinfectanţii pentru 10 comune

Sediul Prefecturii din Bistriţa-Năsăud a fost cuprins de un incendiu în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, din cauza unei prize defecte. În urma incendiului, au ars dezinfectanţii pentru 10 primării din judeţ.

Incendiul de la Prefectura din Bistriţa-Năsăud a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.00, la subsolul instituţiei.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei prize defecte.

„Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de pază pe timpul nopţii în cadrul instituţiei, acesta anunţând imediat pompierii. Incendiul a fost stins în scurt timp dar, în urma acestuia, au ars dezinfectanţi pentru cca. 10 unităţi administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sănătăţii pentru secţiile de votare, pachete care au fost pregătite pentru a fi distribuite astăzi (sâmbătă – n.r.), reprezentanţilor locali”, anunţă Prefectura din Bistriţa-Năsăud.

După stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta, potrivit sursei citate.

De asemenea, reprezentanţii Prefecturii spun că multe dintre primării au cumpărat dezinfectanţi pentru sediile secţiilor de votare din timp, astfel încât există o rezervă de produse, iar condiţiile de siguranţă sanitară pentru desfăşurarea procesului electoral nu vor fi afectate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
dezinfectant,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.