INCENDIU la metroul din Moscova: Aproximativ 4.500 de persoane au fost evacuate. Cel puţin 31 de oameni au fost răniţi

Postat la 05 iunie 2013 39 afişări

Aproximativ 4.500 de persoane au fost evacuate miercuri în urma unui incendiu aparent provocat de un cablu care a luat foc la metroul din Moscova, iar patru persoane au fost spitalizate, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă. Cel puţin 31 de persoane au fost rănite în incendiu.

INCENDIU la metroul din Moscova: Aproximativ 4.500 de persoane au fost evacuate. Cel puţin 31 de oameni au fost răniţi

 "Incendiul din tunelul staţiei Ohotni Riad (în apropiere de Kremlin) a fost controlat. Aproximativ 4.500 de persoane au fost evacuate", a anunţat ministerul într-un comunicat.

"Treizeci şi una de persoane s-au adresat serviciilor de salvare pentru a primi un ajutor medical, iar patru persoane au fost spitalizate din cauza intoxicării cu monoxid de carbon", a precizat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă citat de agenţii ruse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incendiu-la-metroul-din-moscova-aproximativ-4-500-de-persoane-au-fost-evacuate-cel-putin-31-de-oameni-au-fost-raniti-10928666
10928666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.