Încă un mare oraş din România intră în carantină

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 octombrie 2021 6859 afişări

Încă un mare oraş din România intră în carantină

Se instituie carantina de noapte în oraşul Braşov, în condiţiile în care rata de infectare se apropie de 8 la mie.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a constatat, marţi, că în Braşov incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 a crescut la 7,97 la mia de locuitori.

Astfel, începând de miercuri, restricţiile se înăspresc.

Se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei în intervalul orar 20.00 - 5.00, cu câteva excepţii.

Magazinele rîmân deschise între orele 5.00 - 22.00, cu excepţia farmaciilor, benzinăriile, precum şi a operatorilor din domeniul transportului rutier de persoane şi rutier de mărfuri.

În aer liber, se pot organiza spectacole, concerte şi festivaluri cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele trecute prin boală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
restrictii,
apropiere,
conditii,
rata,
virus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.