Încă o companie adoptă flexibilitatea. Grupul eSky trece permanent la modul de lucru hibrid

Autor: Andra Stroe Postat la 29 aprilie 2021 24 afişări

Încă o companie adoptă flexibilitatea. Grupul eSky trece permanent la modul de lucru hibrid

Agenţia de turism online eSky anunţă că a decis introducerea permanentă a modului de lucru hibrid. „Angajaţii companiei vor decide singuri dacă preferă să lucreze de la birou sau de la distanţă”, declară reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Pandemia de COVID-19 a determinat grupul eSky să treacă complet la modul de lucru de la distanţă în Martie anul trecut. Decizia companiei s-a tradus nu numai prin creşterea eficienţei, ci şi printr-un nivel mai ridicat al bunăstării angajaţilor.

După ce, în urma apariţiei pandemiei de COVID-19, grupul eSky a trecut în mrtie anul trecut la un regim de lucru remote, acum, în urma analizării ȋn detaliu a aşteptărilor angajaţilor, compania a decis să introducă permanent modul de lucru hibrid în birourile din România şi Bulgaria începând cu aprilie 2021, precum şi ȋn sediul central din Polonia începând cu martie 2021. Modelul hibrid va permite angajaţilor să decidă singuri unde vor să lucreze. Compania le oferă acces zilnic ȋn birourile sale celor care nu doresc să lucreze de acasă.

„Alegând modelul hibrid, Grupul eSky va garanta un spaţiu de lucru pentru cei care aleg să fie prezenţi la birou în fiecare zi, precum şi pentru cei care vor merge la birou ocazional. Având ȋn vedere nevoile angajaţilor, compania va oferi totodată spaţii comune ȋn care echipele responsabile de proiecte, aflate temporar ȋn birou, vor putea lucra ȋmpreună. Aceste spaţii vor avea echipamente adecvate pentru a permite conectivitatea la distanţă cu alţi membri ai echipei, indiferent de locaţia lor”, se precizează în comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hibrid,
companie,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.