Încă mai e loc: peste 150 de supermarketuri noi anul acesta

Postat la 07 ianuarie 2013 13 afişări

Lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an investiţii de circa 50 de milioane de euro în peste 150 de magazine noi în Bucureşti şi în provincie.

Retailerii continuă să investească în noi deschideri pentru că nivelul chiriilor este mai redus în această perioadă. Un alt motiv este acela că într-o perioadă în care consumul rămâne apatic deschiderile sunt cea mai sigură modalitate de majorare a vânzărilor. Astfel, Mega Image are planificate 80 de magazine noi, Profi cel puţin 45, în timp ce Carrefour şi Billa merg în ritmul anului anterior cu peste 20 şi respectiv zece. Deşi companiile îşi aruncă la înaintare planurile de ex­pansiune, niciun jucător nu spune de câte astfel de maga­zine mai este loc pe piaţa locală.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retele,
supermarketuri,
magazine
/actualitate/inca-mai-e-loc-peste-150-de-supermarketuri-noi-anul-acesta-10434384
10434384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.