În timp ce spitalele de stat bat pasul pe loc, cei din privat au început să-şi vaccineze personalul: „Suntem dispuşi să ajutăm”

Postat la 06 ianuarie 2021 197 afişări

În timp ce spitalele de stat bat pasul pe loc, cei din privat au început să-şi vaccineze personalul: „Suntem dispuşi să ajutăm”

Spitalele de stat bat pasul pe loc în campania de vaccinare

Privatul s-a mobilizat şi a început să-şi vaccineze personalul

DSP-urile vor evalua decă o clinică privată poate sau nu să vaccineze

În timp ce spitalele de stat bat pasul pe loc, cei din privat sunt pregătiţi şi au început deja să-şi vaccineze personalul. La Braşov, spitalul Sfântul Constantin are un un cabinet alocat doar pentru vaccinare.

Cristina Puşcaşu, medic Spitalul Sf. Constantin Braşov: „Există spaţiul în care se depozitează vaccinul. Suntem în faza 1, doar personalul medical. În condiţiile în care se va considera necesar suntem dispuşi să ajutăm, practic să îngrijim aceşti pacienţi”

Citiţi articolul integral pe Aleph News 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
personal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.