În contul MyING se pot realiza tranzacţii online

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 27 februarie 2013 846 afişări

Serviciul MyING integrează noi funcţionalităţi, oferind în premieră clienţilor de asigurări de viaţă posibilitatea de a realiza online o serie de tranzacţii

În contul MyING se pot realiza tranzacţii online

Începând din februarie 2013, clienţii care deţin o asigurare de viaţă de tip Unit Linked la ING pot realiza în cadrul portalului MyING transferuri ale unităţilor de fond, pot redirecţiona primele viitoare către programele de investiţii dorite şi îşi pot determina online profilul de investitor. Metoda de accesare a conturilor a fost simplificată, iar clienţii au posibilitatea să se aboneze la toate comunicările companiei direct din contul MyING.

MyING este primul portal complet integrat ce oferă clienţilor informaţii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative şi asigurări de viaţă pe care le deţin la ING.

Pentru a creşte transparenţa şi a simplifica tranzacţiile şi interacţiunea clienţilor cu compania, ING integrează în cadrul portalului MyING (www.mying.ro) noi funcţionalităţi, inovatoare pentru piaţa asigurărilor de viaţă din România. MyING este un proiect unic pe piaţa de profil, prin care clienţii ING au acces în cadrul aceleiaşi platforme online la informaţii despre contractele de asigurări de viaţă, pensii private obligatorii şi pensii facultative.

"Peste 100 000 de clienţi care deţin o asigurare de viaţă, o pensie privată obligatorie sau o pensie facultativă la ING folosesc deja platforma online MyING şi au acces în orice moment şi de oriunde se află la informaţii despre contractele lor. Pornind de la ceea ce ne spun clienţii noştri şi de la nevoile lor de transparenţă şi simplitate, dezvoltăm permanent funcţionalităţile şi beneficiile pe care le oferim în cadrul MyING, cu dorinţa şi certitudinea că în viitor vom asista la adoptarea pe scară tot mai largă a acestui mijloc modern de informare şi service.

Introducerea opţiunii de tranzacţionare online este menită să ofere clienţilor care deţin o asigurare cu componentă de investiţii o cale mai rapidă şi mai simplă de a-şi adapta portofoliul de investiţii la propriul apetit pentru risc - apetit care, sub impactul volatilităţi mai ridicate de pe pieţele financiare, se schimbă acum mai frecvent ca în trecut", a declarat Carmen Soare, director de marketing al ING Asigurări de Viaţă.

Concret, începând din luna februarie 2013, clienţii care deţin o poliţă de asigurare de tip Unit-Linked la ING au posibilitatea de a realiza, direct din contul MyING, o serie de tranzacţii online şi de a-şi identifica profilul de investitor.Transferul online al sumei acumulate (unităţi de fond) dintr-un program de investiţii în altul oferă clienţilor care deţin o asigurare UL o modalitate practică şi rapidă de a-şi modifica - atunci când consideră oportun sau când decid să îşi schimbe nivelul de risc - portofoliul de investiţii pe care îl deţin.

Practic, suma acumulată în cont (sau o parte din aceasta) poate fi transferată dintr-un program de investiţii ING în altul parcurgând o procedură simplă, direct din faţa calculatorului şi fără a fi necesară completarea altor formulare. în cadrul paginii dedicate, utilizatorii au la dispoziţie informaţii utile referitoare la toate programele de investiţii ING şi un tutorial video care descrie pas cu pas modul în care se realizează transferul de unităţi de fond.

Al doilea tip de tranzacţii online disponibil în cadrul portalului MyING pentru clienţii care deţin o asigurare de tip unit-linked este redirecţionarea primelor viitoare către programele de investiţii ING dorite. Astfel, contractantul poliţei poate stabili, fără a fi necesare alte formalităţi sau formulare, către ce programe de investiţii vor fi direcţionate primele de asigurare pe care urmează să le plătească.

În cazul ambelor categorii de operaţiuni online, clientul este "ghidat" să înţeleagă corect compatibilitatea profilului de risc al tranzacţiei pe care o realizează cu propriul său apetit pentru risc, identificabil prin completarea unui chestionar disponibil online în cadrul MyING. Concret, răspunzând la cinci întrebări, clienţii pot afla profilul de investitor în care se încadrează (Prudent, Conservator, Moderat sau Dinamic) şi strategia de investiţii care li se potriveşte cel mai bine.

Pornind de la sugestiile primite de la clienţi de-a lungul timpului, modalitatea de acces la contul MyING şi modalitatea de deschidere a conturilor noi au fost simplificate, beneficiind de o interfaţă mai prietenoasă şi intuitivă, în condiţii de siguranţă sporită şi confidenţialitate totală. Autentificarea pe MyING se realizează cu ajutorul unui nume de utilizator şi a unei parole alese de beneficiar, iar tranzacţiile sunt confirmate prin introducerea unui cod transmis acestuia prin SMS.

Nu în ultimul rând, în cadrul portalului a fost inclusă o nouă secţiune unde sunt disponibile, integrat, comunicările contractuale şi comerciale ale ING Asigurări de Viaţă. Astfel, pe lângă informările cu detalii de plată, clienţii pot selecta direct din contul MyING şi primi pe e-mail publicaţiile ING (Revista Partener, buletinul programelor de investiţii etc). De asemenea, utilizatorii MyING pot afla detalii despre noutăţile şi campaniile de marketing ale companiei, în funcţie de propriul interes.

Până la sfârşitul anului 2013, compania va integra în cadrul MyING noi funcţionalităţi, ce vor permite clienţilor să realizeze online plăţi de prime pentru contractele de asigurări de viaţă pe care le deţin, să vizualizeze diferenţele de plată şi data până la care se pot plăti, şi să primească pe e-mail confirmări ale plăţilor realizate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MyING,
tranzacţii online,
tranzacţii
/actualitate/in-contul-mying-se-pot-realiza-tranzactii-online-10608023
10608023
comments powered by Disqus
„Sunt un manager de creştere, nu de restructurare, dar mai mult decât orice sunt un om de marketing” Violeta Luca, general manager Microsoft România - VIDEO „Sunt un manager de creştere, nu de restructurare, dar mai mult decât orice sunt un om  de marketing” Violeta Luca, general manager Microsoft România - VIDEO

În cadrul celui mai recent eveniment Meet the CEO organizat de Business MAGAZIN, Violeta Luca a povestit despre fiecare pas făcut în carieră, de la jobul part time în asigurări până la cel actual, de general manager al Microsoft România. Se autodescrie drept un „manager de creştere” şi nu unul „de restructurare”, are experienţă în vânzări, dar se consideră „un om de marketing” mai mult decât orice altceva. Care sunt însă elementele care au ajutat-o să ajungă în postura de a nu-şi căuta niciodată un loc de muncă?

vezi continuarea
În ce fel v-a influențat ZF viața profesională?

TOTUL PENTRU BUSINESS. TOTUL ESTE BUSINESS

ZF.ro
Beţi cafea? Diferenţa între o cafea de lux şi o cafea normală Beţi cafea? Diferenţa între o cafea de lux şi o cafea normală
Cel mai mare pericol de care trebuie să vă feriţi la job. Extrem de puţini ştiu asta, dar vă poate costa TOTUL
ProMotor.ro
Războiul BMW vs TRAMVAI intră într-o nouă fază: un BMW a lovit în plin tramvaiul, la Iași Războiul BMW vs TRAMVAI intră într-o nouă fază: un BMW a lovit în plin tramvaiul, la Iași
TÂRGUL ANAF are mașini ieftine luna asta. SKODA Octavia, diesel, are un preț imbatabil
Detaliul care apare pe orice REZERVOR de GPL, și riscul la care se expun șoferii care îl ignoră
Descopera.ro
STRUCTURI care se găsesc pe Marte au apărut din SENIN pe Pământ iar savanţii sunt contrariaţi de acest fenomen STRANIU STRUCTURI care se găsesc pe Marte au apărut din SENIN pe Pământ iar savanţii sunt contrariaţi de acest fenomen STRANIU
Regele care a ÎNGROZIT o ţară întreagă cu cruzimea lui. Şi-a EVISCERAT inclusiv prietenul cel mai bun. FEMEILE erau spuse unor TORTURI şi mai mari - VIDEO
Detaliul ASCUNS, dar extrem de important, din PAŞAPORTUL românilor. Marea majoritate habar nu au ce cară în geantă
Go4it.ro
Cât costă NETFLIX în România faţă de alte ţări din EUROPA. Este abonamentul prea scump raportat la ce primim? Cât costă NETFLIX în România faţă de alte ţări din EUROPA. Este abonamentul prea scump raportat la ce primim?
SUA pregăteşte o lege care să limteze şi mai mult accesul Huawei la tehnologii străine
Cea mai IEFTINĂ maşină electrică din România disponibilă la vânzare nici nu necesită permis categoria B
Csid.ro
Portretul psihologic al unui violator: cum îl recunoaştem şi cum evităm să devenim victime Portretul psihologic al unui violator: cum îl recunoaştem şi cum evităm să devenim victime
Cum poţi ajuta o femeie care este abuzată
HOROSCOP AUGUST 2019: se anunţă noi câştiguri financiare şi multe relaţii pasagere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.