In cinci ani convorbirile pe telefonul mobil se vor purta prin holograme

Postat la 26 decembrie 2010 13 afişări

Telefoanele mobile vor deveni pana in 2015 suficient de avansate pentru a proiecta o imagine tridimensionala a persoanei care suna, in timp ce laptopurile ar putea fi alimentate prin energie cinetica, potrivit unor estimari ale cercetatorilor grupului IBM, citate de Bloomberg.

Predicţiile fac parte din tradiţia anuala a grupului american, cel mai mare furnizor de servicii pentru computere. IBM isi consulta la sfarsit de an cei 3.000 de cercetatori pentru a identifica cinci idei cu cele mai mari sanse de a deveni realitate in urmatorii cinci ani.Convorbirile holografice proiectate de telefonul mobil conduc topul anul acesta.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefoane,
mobil,
holgrame
/actualitate/in-cinci-ani-convorbirile-pe-telefonul-mobil-se-vor-purta-prin-holograme-7846729
7846729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.