În ce oraş deschide McDonald’s cel de-al 86-lea restaurant din piaţa locală

Autor: Andra Stroe Postat la 21 octombrie 2020 215 afişări

În ce oraş deschide McDonald’s cel de-al 86-lea restaurant din piaţa locală

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investiţiile în dezvoltarea reţelei şi deschide astăzi, cel de-al 86-lea restaurant din România. Situat în noul centru comercial AFI Mall Braşov, al patrulea restaurant McDonald’s din Braşov se deschide în urma unei investiţii de peste trei milioane de lei şi creează peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Restaurantul este dotat cu şase kioskuri de comandă care le permit clienţilor să îşi personalizeze produsele, să plătească contactless cu cardul bancar şi să scaneze ofertele disponibile în aplicaţia de mobil contactless. „Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie şi este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s”, explică reprezentanţii companei. Restaurantul are, de asemenea, şi o cafenea McCafé.

Până la finalul acestui an, compania va inaugura încă un restaurant şi va remodela şi digitaliza alte patru restaurante din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
mcdonald's,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.