În ce filme joacă Dacia – GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 februarie 2013 27 afişări

Sigur că bătrâna Dacie, ba chiar şi cele noi, apar în o mulţime de filme româneşti. Dar Daciile apar şi în destul de multe filme străine sau realizate în România. Vă prezentăm o galerie foto cu aceste actriţe motorizate.

Am selectat filmele în care maşinile au avut un rol de seamă, adică fie au fost implicate în scene de acţiune, fie au aparţinut unui personaj principal şi au apărut în mai multe secvenţe. Amatorii de statistici pot nota: Dacia 1100 apare în 11 filme, Dacia 1300 şi variantele sale Break, PickUp, 1310 sau Sport apare în nu mai puţin de 285 de filme, Logan şi varientele în 53 de filme, Sandero în 7 filme, Solenza în 12 şi SupeRNova în 7 pelicule. Româneşti sau străine. Sursa IMDB.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
masini,
filme
/actualitate/in-ce-filme-joaca-dacia-galerie-foto-10548486
10548486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.