Impozite duble pentru bucurestenii cu mai multe case si masini puternice, in 2011

Postat la 10 noiembrie 2010 11 afişări

In 2011, bucurestenii cu mai multe case ar putea plati impozite majorate cu pana la 300 la suta iar pentru masinile puternice acesta se va dubla - conform unui proiect de hotarare al Consiliului General.

Taxele si impozitele raman neschimbate pentru bucurestenii care au doar o casa in proprietate, au inchiriat un loc de parcare sau detin un autoturism cu o capacitate a motorului de pana in 2000 centimetri cubi.

De la anul, bucurestenii care detin in proprietate doua case ar putea plati un impozit majorat cu 65% fata de cel datorat pentru o singura proprietate. In acest an, supraimpozitarea pentru cei care au in proprietate o a doua locuinta este de 15%. Pentru a treia proprietate, impozitul se va majora cu 150% fata de cel platit pentru o singura proprietate, ceea ce va insemna o majorare de 50% fata de cel platit in 2010. Bucurestenii cu patru sau mai multe locuinte vor plati un impozit majorat cu 300% fata de cel pentru o singura casa. In 2010, pentru aceasta categorie de proprietari, supraimpozitarea este cuprinsa intre 75 si 100%.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/impozite-duble-pentru-bucurestenii-cu-mai-multe-case-si-masini-puternice-in-2011-7704094
7704094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.