Imagini cu doi suspecţi în atentatul de la maratonul din Boston. Un bărbat a fost arestat

Postat la 19 aprilie 2013 21 afişări

FBI a difuzat vineri fotografii şi imagini video cu doi bărbaţi care sunt suspecţi în dublul atentat cu bombă de la maratonul din Boston şi a cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea acestora.

Imagini cu doi suspecţi în atentatul de la maratonul din Boston. Un bărbat a fost arestat

 Cei doi bărbaţi au fost surprinşi în imagini mergând unul alături de celălalt în apropierea liniei de sosire la maraton, înaintea exploziilor care au ucis 3 oameni şi au rănit aproape 180.

Un suspect în atentatul de la maratonul din Boston a fost arestat vineri dimineaţa dar poliţia încă îl caută pe al doilea suspect în apropiere de oraşul în care au fost auzite explozii şi focuri de armă, a anunţat cotidianul Boston Globe.

Suspectul a fost arestat în Watertown, în apropiere de Boston (nord-est), în cadrul unei curse de urmărire lansate după uciderea unui poliţist în campusul Massachusetts Institute of Technology (MIT), a precizat cotidianul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-cu-doi-suspecti-in-atentatul-de-la-maratonul-din-boston-un-barbat-a-fost-arestat-10766068
10766068
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.