IMAGINEA de la mitingul diasporei care va face înconjurul lumii | FOTO

Postat la 10 august 2018 953 afişări

La mitingul diasporei din Piaţa Victoriei s-au înregistrat câteva incidente violente între manifestanţi şi forţele de ordine. Jandarmii au folosit tunurile cu apă şi gazele lacrimogene după ce mai mulţi protestatari au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu sticle şi alte obiecte către forţele de ordine.

IMAGINEA de la mitingul diasporei care va face înconjurul lumii | FOTO

Potrivit Bucureşti-Ilfov, 172 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Zeci de mii de persoane au protestat, vineri seara. Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că nu pot oferi estimări privind numărul participanţilor la miting.

Jandarmeria Română informează că la mitingul din Piaţa Victoriei au ajuns şi membrii galeriilor de fotbal, subliniind că persoanele care protestează paşnic  au fost rugate să nu intre în conflict cu aceştia şi nici să le sprijine acţiunile violente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.