Iliescu: De ce graba asta să îl ridice pe Năstase în această seară? O decizie pripită, nejustificată

Postat la 21 iunie 2012 51 afişări

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, miercuri seară, legat de modul în care s-a procedat în cazul lui Adrian Năstase, că este vorba despre "o eroare, un comportament inuman", menţionând că nu era nevoie ca acesta să fie ridicat chiar miercuri seară.

"De ce graba asta să îl ridice în această seară?", a declarat Iliescu la Antena 3. Potrivit lui Iliescu, această decizie a contribuit la starea care a dus la reacţia fostului premier. Iliescu a spus că Năstase a făcut multe pentru ţară şi este un om cu prestanţă intelectuală. Fostul preşedinte a mai spus că în dosarul "Trofeul Calităţii" nu sunt probe care să justifice sentinţa. Adrian Năstase este în investigaţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus după ce a încercat să se sinucidă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
sinucidere,
tentativa,
reactii
/actualitate/iliescu-de-ce-graba-asta-sa-il-ridice-pe-nastase-in-aceasta-seara-o-decizie-pripita-nejustificata-9767029
9767029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.