Ikea a extins retragerea chiftelelor de carne la 24 de ţări, inclusiv în Asia şi Caraibe

Postat la 26 februarie 2013 18 afişări

Gigantul în domeniul mobilierului Ikea, care vinde şi specialităţi culinare suedeze, a anunţat marţi că a extins retragerea chiftelelor de carne la ţări din Asia şi Caraibe, numărul ţărilor vizate ajungând la 24.

Grupul suedez a anunţat luni că retrage de la vânzare, în 15 ţări europene, chiftele din carne, congelate, care ar conţine carne de cal, în urma unui test efectuat în Cehia de către autorităţile sanitare din această ţară. Măsura a fost extinsă, marţi, la Thailanda, Hong Kong şi Republica Dominicană.

"Este vorba despre 26 de magazine repartizate în 24 de ţări, în care chiftelele de carne livrate provin de la furnizorul nostru suedez", a declarat pentru AFP Ylva Magnusson, o purtătoare de cuvânt a grupului.

În Europa, chiftelele din carne au fost retrase în Polonia, Austria, Ungaria, Marea Britanie, Portugalia, Finlanda, Germania, Italia, Danemarca, Olanda, Belgia, România, Slovacia, Cehia, Suedia, Spania, Bulgaria, Grecia, Franţa, Cipru şi Irlanda.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ikea,
carne,
chiftele
/actualitate/ikea-a-extins-retragerea-chiftelelor-de-carne-la-24-de-tari-inclusiv-in-asia-si-caraibe-10604756
10604756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.