Idei de afaceri: Care sunt costurile si avantajele unui magazin online

Postat la 26 octombrie 2010 34 afişări

Merita sa pornesti o afacere in aceste vremuri tulburi si daca da, ce fel de afacere are sansele cele mai mari de reusita cu cele mai mici riscuri? Sunt intrebari pe care multi ni le-am pus sau inca ni le punem.

Se pare ca exista si raspunsuri la aceste intrebari. Unul dintre ele ar fi ca deschiderea unui magazin online ar intruni toate conditiile impuse de situatia economica actuala.

Riscurile sunt mici pentru ca si investitia este mica. Vorbim de cateva sute de euro. Iar daca ne uitam si la faptul ca marile magazine virtuale precum eMag au anuntat cresteri de vanzari in ultimele luni, am putea spune ca este un business oportun in aceasta perioada.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
afaceri,
avantaje,
magazine online
/actualitate/idei-de-afaceri-care-sunt-costurile-si-avantajele-unui-magazin-online-7565335
7565335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.