ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi

Postat la 05 iunie 2013 57 afişări

Cu câteva ore înainte de deschiderea oficială a ICEEfest – festivalul internetului din Europa Centrală şi de Est organizat la Bucureşti de Thinkdigital, care începe mâine la Grand Cinema Digiplex din Băneasa – cifrele promit un eveniment notabil:

ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi

 - 1.550 de participanţi înregistraţi pentru conferinţe şi workshopuri până azi la ora 09:00 [cifra finală, după închiderea vânzării de bilete,  va fi în jur de 1.800, estimează organizatorii]

- Delegaţi din 10 ţări (Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Polonia, Croaţia, Serbia. La care se adaugă România şi Republica Moldova)

- Peste 90 de speakeri şi invitaţi speciali în paneluri şi discuţii care reprezintă peste 50 de companii din regiune şi din lume

- În total, pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 şi VIP) se vor însuma peste 50 de ore de prezentări şi dezbateri

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iceefest-incepe-maine-ce-e-bine-sa-stiti-10928969
10928969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.