ICCJ a decis judecarea mai devreme a dosarului privind transferurile de jucători

Postat la 29 ianuarie 2013 13 afişări

Instanţa supremă a stabilit ca judecata în recursul din dosarul privind transferurile de jucători, în care opt oameni de fotbal au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare sau cu executare, să înceapă în 11 februarie, după ce procurorii DNA au cerut preschimbarea termenului stabilit în 14 aprilie.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut recent judecătorilor instanţei supreme să devanseze termenul de judecată acordat iniţial în 14 aprilie pentru judecarea recursurilor făcute de cei opt oameni din fotbalul românesc, condamnaţi în apel la pedepse cu suspendare sau cu executare.

Magistraţii instanţei supreme au admis cererea DNA şi au stabilit ca judecarea recursurilor să înceapă în 11 februarie.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 12 noiembrie 2012, condamnarea lui George Copos, principal acţionar al FC Rapid, la cinci ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi pentru patru ani pentru înşelăciune în formă continuată. Copos a mai primit un an şi şase luni pentru evaziune fiscală. În sentinţa dată, judecătorii au reţinut, în fiecare caz, pedeapsa cea mai mare, respectiv cinci ani de închisoare cu executare pentru George Copos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ICCJ,
transferurile de jucători,
judecator
/actualitate/iccj-a-decis-judecarea-mai-devreme-a-dosarului-privind-transferurile-de-jucatori-10527963
10527963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.