Ialomitianu: Romania are bani suficienti pentru pensii si salarii, in acest an si anul viitor

Postat la 31 ianuarie 2011 11 afişări

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat, luni, ca Romania are bani suficienti pentru salarii si pensii, precizand ca "in acest an sunt premisele de a iesi din recesiune" si ca acest lucru se vede dupa incasarile la buget si indicatori.

Ialomitianu a fost intrebat daca mai sunt bani pentru salarii si pensii pentru anul acesta si anul viitor. "Avem, avem suficienti. Si pentru la anul, pentru ca economia functioneaza. Avem bani, sigur, sigur ca noi ne dorim sa iesim din recesiune si cred ca in anul acesta sunt premisele de a iesi din recesiune", a spus ministrul Finantelor, inainte de sedinta BPN al PDL. Intrebat dupa ce si-a dat seama ca "sunt premise de a iesi din recesiune", ministrul de Finante a spus ca acest lucru se vede "dupa incasarile la buget si indicatori - exportul".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
pensii,
Ialomianu,
salarii,
buget
/actualitate/ialomitianu-romania-are-bani-suficienti-pentru-pensii-si-salarii-in-acest-an-si-anul-viitor-7935996
7935996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.