Huawei face angajări în Europa, în timp ce companiile concurente reduc forţa de muncă

Postat la 19 aprilie 2013 18 afişări

Huawei Technologies, cel mai mare producător chinez de echipamente pentru reţele de telecomunicaţii, va angaja 5.500 de persoane în Europa în următorii cinci ani, iar forţa sa de muncă în regiune va ajunge la 13.000 de angajaţi, în timp ce companii ca Alcatel şi Ericsson reduc forţa de muncă.

 Compania chineză anticipează că cererea din Europa va fi susţinută de nevoia de servicii de telecomunicaţii mai rapide şi de aparate mai ieftine, economia din regiune dând unele semne de îmbunătăţire, a declarat la Paris directorul general Ken Hu, transmite Bloomberg.

"În ultimii 10 ani am ajuns la o înţelegere profundă a Europei. Avem parteneri locali, unităţi de cercetare şi dezvoltare. Vom continua investiţiile pe această piaţă", a spus Ken Hu.

În timp ce Huawei se extinde, companiile concurente îşi restrâng efectivele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/huawei-face-angajari-in-europa-in-timp-ce-companiile-concurente-reduc-forta-de-munca-10766080
10766080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.